PRAVNI ENGLESKI

U današnjemu poslovnomu svijetu znanje je engleskoga jezika imperativ. Znanje pravnoga engleskoga mora biti odlika svakoga pravnoga stručnjaka. Međutim, to je znanje potrebno i pripravnicima i studentima.

Specijaliziranim tečajem pravnoga engleskoga stječe se znanje u boljoj komunikaciji u poslovanju na međunarodnoj razini. Na tečaju se također uče osnovne vještine, poput pisanja i govora.

Tečaj engleskoga za pravnike pokriva teme prava društava, radno pravo, trgovačko pravo, ugovore i nekretnine. Naučit ćete kako koristiti ispravnu pravnu terminologiju, pripremiti ugovore i statute te pisati pravna mišljenja i sve što se od Vas traži.

Vrste tečaja

Tečaj engleskoga za pravnike odvija se u trima fazama. Ako ste završili tečaj pravnoga engleskoga u drugoj školi, molimo Vas da nam u prijavi priložite potvrdu kako bismo Vas mogli staviti u odgovarajući stupanj.

Cjenik

Pravni engleski
Trajanje: 28 sati (60 min) + konzultacijski termin

Cijena tečaja

  1. stupanj – 2.000 kn
  2. stupanj – 2.100 kn
  3. stupanj – 2.100 kn

Plaćanje

Tečaj možete platiti na sljedeći način:

  • tri gotovinske rate putem transakcijskoga računa – prva rata plaća se prije početka tečaja čime potvrđujete svoje mjesto u grupi
  • jednokratno putem opće uplatnice ili internet bankarstva (pošta, Fina)

Kandidati dobivaju ponude za plaćanje dolaskom u naš ured ili e-poštom sa svim podatcima za uplatu. Moguće je izdavanje računa R1.

U cijenu tečaja uključena je literatura i sredstva za rad.

 

[table id=2 /]

[table id=3 /]