IELTS

The International English Language Testing System (IELTS) ispit je znanja engleskoga kao stranoga jezika koji se polaže radi studiranja u državama u kojima je službeni jezik engleski, radi imigracije te radi dobivanja radne dozvole u zemljama engleskoga govornoga područja. Ispit se sastoji od četiriju dijelova: čitanje, pisanje, govorenje i slušanje.

Pripremni tečaj IELTS:

Upoznat će Vas s postupkom polaganja i strukturom ispita.

Poboljšat će Vaše vještine govorenja, pisanja, slušanja i čitanja kroz smisleno rješavanje ispitnih vježba uz podršku profesora.

Naučit će Vas strategijama polaganja ispita kako biste u najvećoj mogućoj mjeri povećali i tako iskoristili svoje znanje engleskoga pri polaganju ispita.

Pripremni tečaj IELTS moguće je pohađati kao intenzivni tečaj te kao semestralni tečaj.
Ako želite postati sudskim tumačem za engleski jezik, tada kao dokaz o poznavanju jezika morate priložiti međunarodno priznatu diplomu engleskoga jezika. Jedna od takvih diploma stječe se uspješnim polaganjem akademskoga modula ispita IELTS na razini C2, odnosno s najmanjom ocjenom 8,5 od ukupno 9.

CJENIK

Pripremni tečaj IELTS
Trajanje: 30 sati + probni ispit + konzultacijski termin
Cijena pripremnoga tečaja – 2.100 kn

Intenzivni pripremni tečaj IELTS
Trajanje: 30 sati + probni ispit + konzultacijski termin
Cijena pripremnog tečaja – 1.900 kn

 

Ispit se polaže u British Council, a mi ćemo Vam rado pomoći s prijavom.

PLAĆANJE

Tečaj možete platiti na sljedeći način:

  • tri gotovinske rate putem transakcijskoga računa – prva rata plaća se prije početka tečaja čime potvrđujete svoje mjesto u grupi
  • jednokratno putem opće uplatnice ili internet bankarstva (pošta, Fina)

Kandidati dobivaju ponude za plaćanje dolaskom u naš ured ili e-poštom sa svim podatcima za uplatu. Moguće je izdavanje računa R1.

U cijenu tečaja uključena je literatura i sredstva za rad.

VRSTE TEČAJA

Semestralni pripremni tečaj IELTS

Semestralni pripremni tečaj IELTS održava se jednom tjedno u nastavnim jedinicama od 120 minuta u večernjim satima. Semestar pripremnoga tečaja traje 30 punih sati.

Intenzivni pripremni tečaj IELTS

Intenzivni IELTS pripremni tečaj traje 4 tjedna, a nastava se održava u nastavnim jedinicama od 90 minuta tri puta tjedno u večernjim satima. Grupa se sastavlja kada se skupi dovoljan broj kandidata kojima je potrebno polaganje ispita.

[table id=5 /]